Friday, March 11, 2011

hajat tak kesampaian :'(


heish . again ,
hajat aku nak berkaraoke dgn mmbe aku tak kesampaian .
demam punye pasal .
tak tahu lahh knp .
ttbe , aku rase pg khamis tu badan aku lesu nak mati .
satu hari aku tido kat skola .
ckgu ckp ape sume masok tlinge kanan kua tlinga kiri ,
heish . kpale pening .
padahal , dahh plan dahh nak pegi karaoke ngan warda and lya .
sorry lya and warda , aku sangat tak larat on that day .
kpale aku sangat berat .
badan aku dahh bengkak bengkak dahh .
kau tanye nina , dye balik tgk aku terbaring berselubung atas katil .
dgn muke macam tu , umi ngan cikgu pun pelik tgk muka aku .
heish . pengalaman demam yg sgt tak bagos .
:'(


2 comments:

Syanaz Johari said...

awakkk. comel jeee;)

mya :) said...

awak , comel ?
aiyaa . haha .